Фотогалерея заходу

1 вересня в Житомирському обласному ліцеї Житомирської обласної ради відбулося свято Першого дзвоника!

На святі були присутні ліцеїсти, батьки, вчителі, почесні гості, серед яких голова Житомирської обласної державної адміністрації – Бунечко Віталій Іванович та т.в.о директора департаменту освіти і науки Житомирської облдержадміністрації - Осипович Наталія Євгенівна.

n52_01

З вітальним словом до усіх присутніх звернулась заслужений працівник освіти України, кандидат педагогічних наук, директор ліцею - Корінна Людмила Віталіївна.

«Дорогі батьки, ліцеїсти та вчителі! Сердечно вітаю всіх Вас з Днем знань - зі святом мудрості. Нехай цей навчальний рік відкриває перед ліцеїстами нові простори світу та навиків, а батьків сповнить гордістю за своїх дітей. Нехай реалізуються Ваші плани та здійсняться найзаповітніші мрії. Дорогі ліцеїсти! Ви – гордість нашої держави. Величайте нашу країну, будьте гідними своїх батьків, бережіть незалежність України. Пам’ятаймо, ліцей - це не тільки стіни, це – дух, пам'ять, традиції, наступність поколінь. Це педагоги, які щодня переступають поріг, сіючи зерна доброго, розумного, вічного. Це сотні талановитих учнів, яким я вдячна за їхню працю, за усмішки, за те, що разом з ними щомиті відкриваєш щось нове в собі й у житті. Це батьки, щире спілкування з якими дає нам можливість ефективно вирішувати концептуальні питання навчання й виховання дітей. Бажаю усім невпинного руху вперед, натхненної думки й щирих почуттів. Зі святом, у добру путь!»

сказала Л.В. Корінна
n52_02

Також привітав ліцеїстів Бунечко Віталій Іванович, який побажав «наполегливості та наснаги до навчання, вміння реалізувати свій потенціал, ставлячи перед собою високі цілі», закликав рости гідними людьми і ніколи не зупинятися на шляху до знань, аби в майбутньому інвестувати їх на благо рідної Житомирщини.

n52_03

Під час свята було пошановано грамотами та подяками ліцеїстів – переможців різних конкурсних змагань. Грамоти та подяки вручали голова Житомирської обласної державної адміністрації – Бунечко Віталій Іванович та т.в.о директора департаменту освіти і науки Житомирської облдержадміністрації - Осипович Наталія Євгенівна.

На перший урок покликав хвилюючим акордом ліцейний дзвінок у виконанні ліцеїста 11 класу Губерта Андрія та учениці 8 класу Мороз Олександри.

n52_04 n52_05

Останні новини

  • Підсумки обласного конкурсу добрих практик освіти Житомирщини

    Підсумки обласного конкурсу добрих практик освіти Житомирщини "Сучасна освіта - 2024"

    Докладніше...
  • Учнівська конференція «Т. Г. Шевченко та світовий гуманітарний простір»

    Учнівська конференція «Т. Г. Шевченко та світовий гуманітарний простір»

    Докладніше...
  • Участь у засіданні науково-методичної комісії з інноваційної діяльності МОН - 2 листопада 2023

    Участь у засіданні науково-методичної комісії з інноваційної діяльності МОН - 2 листопада 2023

    Докладніше...
  • Загальноліцейні батьківські збори - 12 жовтня 2023

    Загальноліцейні батьківські збори - 12 жовтня 2023

    Докладніше...
  • Відкрита лекція директора - 12 жовтня 2023

    Відкрита лекція директора - 12 жовтня 2023

    Докладніше...
  • Директор взяла участь у I Форумі жіночого лідерства - 06 жовтня 2023

    Директор взяла участь у I Форумі жіночого лідерства - 06 жовтня 2023

    Докладніше...